x

kikijeve priče

Našao sam ga bačenog u svinjcu: Kristijan otkrio kako je spasio pokojnog Ninu pa se obrušio na Sandru!

Kristijan Golubović ispričao je zadrugarima situaciju koju je doživio sa pokojnim ocem Sandre Rešić Ninom.

"Rešićkinog oca sam našao u svinjcu bačenog, ja došao kao klinac, autoritet, jer sam ja imao nešto protiv jednog, kao hteli su da ga omalovaže, ja sam došao tu da vidim šta se dešava. Čovjek pjevao, i znaš ono seljačka posla, napila se stoka, kaže da bi da ide, oni mu nisu dali, a bilo hladno, čovjeku je stvarno bilo neprijatno. Ja dotrčim, povadimo pištolje, gdje je čovjek, on u svinjcu. Ona mene treba u d.pe da me ljubi, on joj je otac, ona kao da sam ja to uradio, da pjeva i da pita da li ima još, on njima da plati!", ispričao je Kristijan.


Podsjetimo, Sandra je uvijek pričala da je veoma ponosna što je njegova kćerka, pa joj ova priča koju je Kristijan ispričao zadrugarima neće nimalo dopasti.

"Ponosna sam na to što mi je on otac, ali sam opterećena, jer imam strah šta će me ljudi pitati. Veliki je to pritisak. Svaki naslov u medijima je „Ninova kćerka”. Moje ime se ne spominje. S druge strane, meni je drago i nemam problem sa tim. Ponosna sam što sa njegova kćerka, ali je to ujedno dodatni pritisak", pričala je Sandra prije nekoliko godina. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.