x

NASILNIK VLADIMIR KIPTI OD BIJESA: Ovo je poručio ljudima koji su skinuli njegov katanac na mostu ljubavi! (FOTO)

Kao grom iz vedra neba danas se pojavila vijest da je simbol ljubavi Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića raskinut.

Nepoznate osobe su u Vrnjačkoj Banji na Mostu ljubavi uništile katanac sa njihovim imenima koje je diskvalifikovani učesnik "Zadruge" postavio prije nekoliko dana kao simbol vječne ljubavi, uz poruku da će čekati starletu.


Vladimir i Stanija započeli su svoju romansu pred milionskim auditorijumom u "Zadruzi" a njihova sreća je na trenutak pokvarena kada je Vladimir, poslije provokacija i gaženja, napao Aleksandru Subotić i zbog toga je diskvalifikovan.


Crnogorac je na svom Instagram profilu pozvao pratioce da mu postave pitanja, a jedno je naravno bilo o raskidu katanca. On je otkrio da su na taj vandalski čin, njegovi i Stanijini fanovi reagovali kontrom - postavili su dva katanca sa njihovim imenima. Dodao je da će na raskid katanca, Stanija i on reagovati - još većom ljubavlju.


- Neka ih. Rekoh već da nije bolest sve što boli. Kada te u životu pokreće mržnja onda i život nema neki smisao. Danas su postavili dva katanca S&V i to je samo dokaz da na njihovu mržnju treba da odgovorimo sa duplo više ljubavi - poručio je Tomović na Instagramu.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


??? Ma samo veselo ??? smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/