x

NATAŠA BEKVALAC U POLICIJI: Utučena pjevačica i dalje ne skida velike crne naočare!

Nataša Bekvalac pojavila se u MUP-u odjevena u crno, i sa velikim naočarima, bez kojih tokom čitave drame nije fotografisana u javnosti.

Nekadašnji sportista i IT stručnjak, pjevačicin suprug Luka Lazukić uhapšen je tokom popodneva u Beogradu poslije napada na Natašu. On je je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke, poslije čega je prvo izbila svađa, a onda uslijedio i fizički napad u kojem je pjevačica prvo dobila udarac pesnicom u glavu a potom i modricu na oku.

U trenutku napada, u kući sa Natašom bile i dadilja i beba Katja, dok je na sreću starija kćerka Hana bila kod Natašinih roditelja u Novom Sadu.

Lazukić je pušten da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja, saznaje Kurir. Dobio je zabranu prilaska Nataši Bekvalac.

"Došao sam iz grada i legao da spavm. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnio sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala", izjavio je Lazukić na saslušanju, ekskluzivno saznaje Kurir.



(Izvor: Kurir/Foto: Kurir/Damir Dervišagić)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.