x

NATAŠA PRIJETILA LUKI KOBNE NOĆI?! Imala je scene i ranije, čak se SJEKLA NOŽEM! Rekla je da će mi razbiti telefon i PSOVALA ME!

Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac, koji se sumnjiči za nasilje prema pjevačici na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu izjavio je da nije kriv i da nikada nije udario svoju ženu.

Kako saznajemo, Lazukić je detaljno govorio o tome kako je upoznao Natašu, njihovom vjenčanju na Ibici 25. septembra prošle godine, kao i o troškovima za svadbu koje je, kako je navodno rekao, on snosio, ali i tome da je cijeli porodični skandal posljedica "lažne prijave koju je supruga podnijela protiv njega".

On je prvi put, iznoseći svoju odbranu, ispričao da je Nataša te noći bila agresivna i u pijanom stanju, ali je objelodanio i da je nasilno ponašanje ona pokazivala i ranije. 

- Od porođaja do sada bilo je par incidenata. Jednom prilikom konstatovala je da nije dobra majka i da nikome ne valja. Otišla je u kuhinju, uzela nož i zasjekla sebi ruku. Vidio sam krv, oteo joj nož, ali nije htjela da ide kod ljekara. Naprotiv, počele je mene da udara po glavi i tijelu. Za to imam svjedoka, našu kućnu pomoćnicu koja je donijela gazu da joj previjemo ranu, a mislim da Nataša i dalje ima ožiljak na ruci - navodno je objelodanio Luka koji je rekao i da ga je jednom gađala pikslom, ali da ga nije pogodila.


Lazukić je detaljno objasnio i šta se dogodilo u noći između 13. i 14. aprila.

Prema njegovim riječima on je te večeri izašao sa prijateljima u grad i popio nekoliko piva. Njegova supruga bila je u studiju sa prijateljima, a bebu je čuvala dadilja. Razmjenjivali su romantične poruke, a kada je došao kući zaspao je. Međutim, Nataša ga je probudila, jer mu je uzela telefon i navodno pročitala neke poruke, ali on tvrdi da nijedna nije imala s*ksualne konotacije.

- Tresla me je i udarala po rukama. Bila je u alkoholisanom stanju, vrijeđala me je i vikala "je**ću ti mater, s kim se švalerišeš i s kim si bio u gradu, stoko, majmune, ubiću te"- rekao je navodno on.

Takođe, Lazukić je takođe navodno naveo da mu je Nataša prijetila da će da mu razbije telefon, dok je on pokušavao da je umiri.



(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.