x

Teodora je ogorčena.

Natašino vrijeme je prošlo, ja sam popularnija: Džehva na sve strane ogovara Bekvalčevu!

Teodora Džehverović bijesna je na Natašu Bekvalac jer ju je ona nedavno zamijenila kao članica žirija u jednom muzičkom takmičenju.


Prema riječima dobroobaviještenog izvora, Džehva ne može da se pomiri s činjenicom da je na njeno mjesto sjela Bekvalčeva, iako se sve do posljednjeg trenutka nadala da će i ove godine ona ocjenjivati mlade muzičke talente u tom takmičenju.


Teodora je ogorčena. Počela je na sva usta da ogovara Natašu i priča svima kako je njeno vrijeme prošlo i kako je ona mnogo popularnija i više kul od starije koleginice. Svi su šokirani njenim ponašanjem i time što je toliko ljubomorna na Natašu, koja nema veze s tim – kaže izvor Kurira i dodaje:


Nataša je dobila poziv od produkcije, koji je prihvatila. Uopšte nije imala nikakav problem s tim ko je sjedio prije nje u žiriju, ali očito da Teodori to smeta. Ne znam da li su te priče stigle i do Bekvalčeve, ali ona se sigurno neće naljutiti zbog toga. Svi koji su imali prilike da pogledaju ovaj šou saglasni su s time da se ona odlično snašla u novoj ulozi i da je mnogo bolja i zabavnija od Džehve – završava izvor.


Nataša i Teodora jučer nisu odgovarala na pozive novinara.

Podsjetimo, Džehverovićeva se u posljednje vrijeme našla u centru više skandala, a posljednji u nizu bio je onaj kada je prijetila šamarom maloljetnom fanu, koji ju je udario po zadnjici dok je izazovno tverkovala u jednom klubu.

.


Izvor: kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.