x

od sada priča samo istinu

Ne dugujem 500.000, dugujem milion: Darko Lazić iskreno o dugovima, ličnom obezbjeđenju...

Darko Lazić se osvrnuo na priče da mu je navodno oduzet auto, da ga jure kamataši, kao i da je unajmio obezbjeđenje, jer se plaši za ličnu bezbjednost. Sada se oglasio pa otkrio šta je istina.

"Obezbjeđenje mi nikad nije trebalo, niti sam ikad imao obezbjeđenje. Ja sam čovjek koji je normalan. Nikom u životu skrivio nisam. Ok, piše se da dugujem. Dugujem. Pisalo se da dugujem 500.000. Ne, dugujem milion. Bolje da kažem da dugujem, nego da mi traže pare na zajam", rekao je Lazić.

Darko ističe da je promijenio život nakon saobraćajne nesreće, a operaciju smanjenja želuca je preporučio.


"Velika promjena, meni je dosta lakše. Da sam znao da je operacija dobra po mene, da se ovako osjećam, odavno bih to uradio. Zaista bih preporučio svakom. Ja sam dosta svoj život promijenio i više ne pijem lijekove za pritisak. Normalnije živim i sve. Šta jedem? Supice, pire krompir. Sve što je kašasto i lako za varenje. Ja slatkiše nikad nisam ni jeo, ni ne volim. Alkohol nisam izbacio. Sve i da hoću, ne mogu da popijem puno. Ne podnosi želudac. Živ sam čovjek, zašto ne bih popio. Ništa nije zabranjeno u životu", ističe pjevač.

.

.

.

.

.

.

(Kurir.rs/deToxic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.