x

NE ŽALI PARE: Filip potrošio na Priju 250.000!

Iako su pjevačica Aleksandra Prijović i pastorak Lepe Brene Filip Živojinović tek nešto više od godinu dana u ljubavnoj vezi, on ne žali para kada se radi o njegovoj djevojci. Kako saznaje „Alo!”, Filip je na nastupu svoje drage na jednom beogradskom splavu potrošio preko 250.000 dinara (oko 2000 eura).

Kako saznajemo, Živojinović nije skidao pogled sa Aleksandre, ali nije ni ispuštao čašicu sa alkoholom iz ruku, kojom je stalno nazdravljao sa prijateljima koji su došli sa njima na Prijin nastup.

 

- Filip je za Aleksandrin nastup rezervisao pet separea na prijestoničkom splavu. Želio je da dovede sve svoje bliske prijatelje kako bi zajedno uživali u nastupu njegove drage djevojke. S obzirom na to da je ovo prvi Aleksandrin nastup nakon što je objavila album, riješili su da na pravi način proslave njen prvenac - otkriva izvor za „Alo!”.

 

- Njih dvoje su na splav došli raspoloženi i nasmijani, a društvo im je pravio veliki broj prijatelja. Nakon što su se smjestili u jedan od separea, mogli su da se opuste i pred svima razmjenjuju nježnosti. Kada je emotivni momenat prošao, Filip je naručio nekoliko flaša votke i viskija, a Aleksandra je izašla na binu i pozdravila publiku. Tada je žurka počela, kako na bini, tako i van nje - kaže izvor koji se našao na licu mjesta.

 

Kako bi dokazala svoju ljubav prema Filipu, Aleksandra je riješila da ga pozdravi pred svima i zahvali mu se na velikoj podršci.

 

- Prije svega želim mnogo da se zahvalim mom Filipu, koji je uvijek bio uz mene, kako u onim dobrim, tako i u lošim trenucima. Ti si ono zbog čega živim i volim te mnogo. Takođe bih pozdravila Braju i sve moje prijatelje koji su večeras ovdje. Hoću da se provedete kao nikad u životu - poručila je Prijovićeva sa bine, nakon čega je šampanjcem nazdravila svom dečku, prijateljima i fanovima.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.