x

ne mari za majkom i sinom

Neću ti dati dijete ako uđeš u Zadrugu: Marija se zarekla da sina neće vidjeti, a Miljana se pokupila i otišla kod Zole u Bosnu!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga 5" zbog samoinicijativnog bijega iz istog, nakon što je uništavala vlasništvo produkcije, a malo potom otišla je u Bosnu i Hercegovinu, kod bivšeg-sadašnjeg dečka Lazara Ćolića Zole.

Njena majka Marija Kulić juče je izjavila da je u potpunosti protiv njenog odlaska kod Zole, ali da se "ništa ne pita".

Kako izvor blizak Kulićima otkriva, u njihovoj porodici haotično je stanje.


- Marija nije mogla da vjeruje da Miljana aludira na učešće u "Parovima", te da se sad o tome priča, pogotovo nakon izlaska iz "Zadruge", u kojoj je bila neraspoložena i bijesna. Odmah je pomislila i na mogućnost da će Miljana sa Zolom da uđe u "Zadrugu", sad kad je kod njega. Konstantno je zove i pokušava da je ubijedi da se posveti sinu Željku, međutim Miljana ima druge prioritete - navodi izvor.


- Marija i Miljana su se žestoko posvađale u jednom od razgovora. Uralale su jedna na drugu, a Marija je kćerki ponavljala: "Neću ti dati dijete ako uđeš u Zadrugu, možeš da zaboraviš na njega!". Riješena je da kćerki, ukoliko nastavi sa skandalima, zabrani da viđa dijete, pa čak i sudskim putem. Jako je vezana za unuka i ne želi da odrasta u nezdravim okolnostima, shvata koliko Miljani zapravo nije stalo do uloge majke - dodaje izvor.

.

.

.

..

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.