x

Nedostaje mi: Sloba Radanović se ogolio do koske, ovo je istina o Kiji Kockar, bivšoj djevojci i vezi sa udatom!

Sloba Radanović progovorio je o privatnom životu, a između ostalog je pomenuo i bivšu ženu Kristinu Kiju Kockar.  

On često pjeva pjesme svojih kolega, ali ne i bivše žene Kije Kockar.

"Nisam je ubacio na repertoar. Znam pjesmu, znam tekst, ali to bi bilo shvaćeno kao provokacija, da hoću da skupljam poene preko nje, bolje da ne čačkam mečku", rekao je Sloba i priznao da mu nedostaje bivša djevojka.

"Ne znam ni ja sad gdje je, trenutno sam sam, solo, singl, kako već. Malo mi nedostaje, taman sam navikao na nju", izjavio je Sloba.


Posljednjih dana se spekulisalo da je Sloba u vezi sa udatom ženom, te da je njen suprug jedan od opasnih momaka, kojima se ne treba zamjerati. Sloba je otkrio da li u tome ima istine i da li se plaši za svoj život.

"Naravno da nema istine, u prethodnih nekoliko mjeseci su me dovodili u vezu sa djevojkama koje i ne poznajem, a kamoli sad ovo. Krivo mi je kada neki ljudi nedužni ispaštaju i ta cijela priča mi je stvarno ružna. Niti se bojim za svoj život, niti sam sa zauzetom ženom, niti pretendujem na to, stvarno ništa. A generalno da sam htio da otrkijem identitet svoje djevojke ja bih rekao, ali stvarno nisam želio", priznao je Radanović u "Premijeri - Vikend Specijal".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.