x

Nemanji Gudelju nikad nije bilo teže: Anastasija mu je najveća podrška (foto)

Želja Nemanje Gudelja ostala je neostvarena.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Nemanja Gudelj u Španiji važi za jednog od najboljih defanzivaca. On je nedavno produžio ugovor sa Seviljom, kojoj je glavna uzdanica. Srpski reprezentativac je večeras sa svojim klubom igrao protiv “Lansa”, u šestom kolu grupe B Lige šampiona, a ova utakmica bila je odlučujuća za plasman u Ligu Evrope. Nažalost, želja Nemanje Gudelja da “Sevilju” odvede na ovo važno takmičenje nije ostvarena, jer je njegov tim izgubio rezultatom 2:1.

Nemanja je bio vidno razočaran, iako je, kao i uvijek, na terenu davao sve od sebe, no, sreća je bila na strani protivnika.

Anastasija je tokom trajanja utakmice objavila Nemanjinu fotografiju kao znak podrške suprugu, kao što to uvijek i čini. A, nema sumnje da mu je ona najveća podrška i rame za plakanje i poslije poraza.

Želja Nemanje Gudelja bila je i da reprezentaciju Srbije odvede na Evropsko prvenstvo, što mu je pošlo za rukom. On je poslije odlučujuće utakmice protiv Bugarske slavio pobuedu sa reprezentativcima, koju su uveličale njegova tašta Ceca i supruga Anastasija.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Svet-scandal.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.