x

prolazi kroz agoniju

Nestao nakon prijetnji: Otkriveno šta se dešava sa voditeljem Zadruge Milanom Miloševićem!

Voditelj Milan Milošević posljednjih dana prolazi kroz pravu agoniju. Sada su se njegovi fanovi zabrinuli jer ga više nema ni u emisijama.

Nakon što je nedavno otkrio da danima dobija prijeteće poruke, one najopasnije sadržine, svi su se zabrinuli za voditelja "Zadruge" Milana Miloševića koji se nije pojavio u emisiji, te ga je mijenjao Darko Tanasijević.

Voditelj Milan Milošević ni sinoć nije vodio emisiju posvećenu klipovima zadrugara, a ni danas se nije pojavio kada se u "Zadruzi" takođe puštaju video-snimci učesnika ovog rijalitija.


- Vjeruj mi, u posljednja tri dana dobio sam preko 20 poruka "Ubićemo te"! To ne prestaje, ali sada je odjeljenje za visokotehnološki kriminal toliko napredovao, pa ja samo proslijedim prijetnje i oni reaguju. Mislim da mi prijete gledaoci iz inostranstva, oni vjeruju da ja sam smišljam pitanja gledalaca i da ne poštujem njihova - rekao je nedavno Milošević.


Kako piše Espreso, razlog su zdravstveni problemi. Zbog zdravstvenih problema, tj. zbog bolova u leđima zbog diskus hernie, popularni voditelj se ni danas nije pojavio na imanju u Šimanovcima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.