x

NEUTJEŠNA PORODICA OBJEŠENOG DJEČAKA: Poljubio je čiču i rekao da ide kod komšije!

Poslije višesatne potrage cijelog komšiluka po mrklom mraku, devetogodišnjeg U. D. komšija je pronašao u šupi iza porodične kuće dječaka. Mališan je subotu proveo kao i svaku drugu, ali je po sumraku uzeo kanap za bale sijena i okončao svoj život.

- Ništa nam nije govorilo da će se ubiti. Bio je veselo, normalno dijete - kažu za "Blic" članovi porodice dječaka U. D. (9) koji se u subotu uveče objesio u šupi, u naselju Skela u Obrenovcu. 

Skela, već razuđeno naselje, zbog ove tragedije kao da je progutalo sebe i nestalo. Svega dvije domaćice stoje kraj ograde i poslije svake izgovorene rečenice naizmjence prekrivaju usta.

- Taj dan je bio normalan i ništa nama nije govorio. Bio je poslušno dijete. Igrao se, skupljao ovdje gvožđe. Volio je da radi bilo šta, pomaže oko stoke, ma samo da ne sjedi kod kuće. Volio je svakog, sa svima bi se sit ispričao - kaže neutješna strina Bojana, a njegovi baka i deka sa kojima je živio, nemaju više ni glasa.

- Ja sam vodila svog sina na šišanje i pitao me da li može sa nama. Odgovorila sam mu: "Ne možeš, Uroše, nije bila čičina plata, nemam dovoljno, imam samo batu da ošišam", on je samo klimnuo glavom i rekao: "Aha, dobro." Ušao je u kuću, a ja sam otišla. Kada sam se vratila, bio je u dvorištu, kod kuće, ali ja ga više nisam vidjela. Rekli su mi da je oko 19 sati ušao u kuću poljubio čiču svog, poljubio tu jednog drugara i rekao babi da ide kod komšije da gleda televiziju i da se igra sa drugaricom. Poslije će, kako je rekao, da ide kod drugog komšije, pa stiže kući, a to bi bilo najkasnije do 21 sat, bio je veoma plašljiv - kaže Bojana.

Devetogodišnji dječak U.D. objesio se u subotu uveče u Obrenovcu. Prema nezvaničnim informacijama, porodica je tijelo dječaka pronašla u šupi kraj kuće. Tijelo je odnijeto na obdukciju, u toku je istraga.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.