x

SNIMLJEN S DVIJE DJEVOJKE

Neymar opet prevario trudnu Brunu Biancardi, ona se javila: Fokusirana sam na svoju kćerku!

Bruna Biancardi se oglasila nakon što je objavljen snimak na kojem je Neymar vara s dvije djevojke. Ona s nogometašem očekuje dijete.

Portal LeoDias je podijelio snimak na kojem se vidi kako se Neymar provodi s djevojkama u jednom noćnom klubu. Video je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama te su mnogi Bruni uputili riječi podrške.

Bruna se oglasila na Instagramu nakon vijesti da je ponovo prevarena.


"Saznala sam šta se dogodilo i ponovo sam razočarana. Tokom posljednjeg stadija trudnoće sam fokusirana na svoju kćerku i samo o njoj mislim u ovom trenutku. Zahvalna sam vam na porukama podrške", napisala je.

Kao što je već poznato, Neymar je u junu prvi put priznao da ju je prevario te joj se izvinio na Instagramu.


"Radim ovo zbog vas dvoje i zbog naše porodice. Opravdavam ono što ne može da se opravda. Nisam morao, ali ste mi vi potrebni u našem životu. Vidio sam koliko si patila zbog svega ovoga i koliko želiš da budeš uz mene i koliko ja želim biti uz tebe. Pogriješio sam. Usuđujem se reći da pravim greške svakog dana, na terenu i van njega, ali greške u mom privatnom životu rješavam kod kuće, u privatnosti, sa svojim prijateljima i porodicom", između ostalog je napisao.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.