x

ne štedi anđelu

Ni stida ni srama: Ana Ćurčić zaplakala uživo, pa nikad žešće oplela po ljubavnici! Evo da li će se pomiriti sa Slavnićem!

Rijaliti učesnica Ana Ćurčić otvorila je dušu i priznala kako se sada osjeća nakon suočavanja sa bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem.

- Sve više se saosjećam sa svojom boli i izdajom. Nisam ništa iz sebe izbacila. Ja sada nemam potrebu Drvo još nešto, ko zna šta bih njemu još rekla. Nemam potrebu. Njega boli zbog njega, ne zbog mene. Ne možeš biti nesvjestan šta si uradio, i tek se osvijestiš kada ja uđem šta si mi uradio - kazala je ona.


Potom je prokomentarisala 20 godina mlađu Anđelu i otkrila da će se sigurno suočavati sa njom u budućnosti.


- Ja ću njoj reći mnogo toga samo da se namjesti situacija. Ne dopada mi se uopšte, sve je ovo urađeno bez trunke emocija kako će biti meni. Podjednako su mi krivi. Ona nema ni stida ni srama ni u čemu. Djevojka može samo da pokaže samo šta je blud i nemoral, a drži se nekih načela - rekla je Ana i dodala:


- On ima potrebu da legne pored mene, ja nemam. Ovaj put se ja pitam, od pomirenja nema ništa. Imam hiljadu emocija, volim ga. Osjećam se čudno, to je bio moj čovjek prije pet mjeseci.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.