x

au

Nije Karleuša, Ceca, ni Brena, ona je najbogatija srpska pjevačica? Živi u luksuzu, garderober vrijedan milione, a torba kao 2 stana!

Na sajtu "Celebrety net worth" nedavno su objavljeni podaci koji pokazuju koliko su naši pjevači zaradili novca tokom karijere.

Prema podacima koji se mogu naći na sajtu "Celebrity net worth" jugoslovenska pjevačica Lepa Brena je "teška" 16 miliona dolara.

Kako se navodi na pomenutom sajtu, pokojni pjevač Šaban Šaulić je za života, tokom svoje karijere zaradio 20 miliona dolara.


Jedna od najpopularnijih pjevačica sa naših prostora, Dragana Mirković, teška je ukupno 30 miliona dolara. Njena slava davno je premašila granice Srbije, a popularna je i u Bugarskoj i Rumuniji.

Dragana je vlasnica satelitske televizije DM SAT.


Naime, najveća srpska zvijezda Ceca Ražnatović "teška" je nevjerovatnih 80 miliona dolara.

Inače, na sajtu se navodi da Cecina popularnost ne prestaje da raste od momenta kada se pojavila na sceni 1988. godine, a do sada je objavila 15 studijskih albuma.

Pored svih navedenih imena, ni jedno ne može da parira pjevačici Didi J.


Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, koja se 2013. godine udala za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka Danijela Rokvića, a u posljednje vrijeme je slabo u Srbiji.

Kada su u Srbiji živi na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara. Imaju tri kućne pomoćnice jer Dijanin garderober vrijedi kao pola kuće i potrebno ga je održavati.

Pjevačica sada planira da renovira cijeli sprat i pretvori ga u garderober.


"Biće čitav sprat u staklu i ogledalima. Tu će biti samo moja garderoba, jedan zid za torbe i jedan zid za obuću" otkriva pjevačica.

Dijana u svojoj kolekciji ima "Hermesovu Birkin torbu" u orandž nijansi koja košta kao dva stana u Beogradu.

Naime, za tu torbu, koja je jedna prodata za 100.000 dolara, postojala je lista čekanja čak šest godina.

Pjevačica je kupila cipele koje na sebi imaju, kako ona kaže, zlatne "Roleks" satove, a koštaju 2.000 eura.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.