x

Niko ih nikada nije vidio! Otkrivamo najmračniju tajnu Lepog Miće: Ovo je užasna istina o njegovoj ženi i kćerki!

Pjevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, niz godina unazad je veteran po rijaliti šou programima i svakako jedan od onih najjačih i najiritantnijih igrača, koji je uvijek spreman da se dobro posvađa, ali i da zakuha čorbu većini svojih saigrača. On mnoge tajne zna o svakome, svi mu se povjeravaju, glumi očinsku figuru mladima u rijalitiju, ali svoj život i svoje tajne krije i od zadrugara i od javnosti.

Naime, Mića tokom svakog svog boravka u rijalitiju - bila to "Farma" u kojoj je počeo da gradi karijeru rijaliti igrača ili sada "Zadruga", malo, skoro nikada, nije spominjao svoju porodicu. Ono što se samo zna je da ima ženu i kćerku, koje se tokom svih ovih godina njegovog učestvovanja nikada nisu pojavile u javnosti, niti su Mići ikada pružile podršku u nekoj emisiji. Postavlja se pitanje ne samo da li one toliko ne žele medijski da se eksponiraju pa ih nema ni na mapi, nego i zašto pjevač nema ni prijatelje koji bi se oglasili?


Nas je zanimalo šta se krije u privatnom životu Lepog Miće, pa smo povodom toga pozvali čuvenog stručnjaka za zvijezde, astrologa Dušana Veličkovića, koji nam je dao kompletnu pjevačevu "historiju", ujedno razriješivši nedoumice oko njegove porodice.


- On je bolesno uvredljiv čovjek, čovjek koji bi sve dao za pare, čista pros..tucija. Glumi neki moral, a nenormalno je gord bez ikakvog pokrića, stend up komičar pun zlobe i pakosti. Nije kompetentan za stvari o kojima hoće da morališe, samo blebeće i napada, ne ide kući iz rijalitija, priča o porodici koju niko nije vidio. Žena i kćerka se ne ponose njime, u ilegali su i sakrile su se u mišju rupu. Ja ne vjerujem da je on u prvom braku, sve je pod velikim velom tajne, i sve je laž, kao i njegov datum rođenja. Mislim da on uopšte i nije u braku, to je samo za javnost. On ima ženu na papiru, ali se razišao sa njom. Kćerka mu je promijenila prezime i pobjegla negdje da ne znaju za nju. Ima spornu porodičnu karmu i u nekom prošlom životu je digao ruku na sebe. Vuče ozbiljne strahove i frustracije iz Bosne kroz život i u rijalitiju liječi depresiju. On mora da bude tamo kako ne bi završio u Lazi, jer mu to dođe ko terapija. Ima ozbiljnu neurozu, i nije mu lako.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ponovno se osjećam tako blagoslovljeno u braku nakon što mi je doktor osagiede vratio muža koji se sa mnom razdvojio na dobra 3 mjeseca. Am Ivana Mirjana po imenu iz hrvatstva. Iako imam usta po cijelom tijelu, to neće biti dovoljno da zahvalim doktora Osagiede na pomoći u mom životu. Moj se suprug razdvojio sa mnom 3 mjeseca i bez njega sam bolovao i bolovao. Dakle, svuda sam tražio pomoć, ali ništa nisam uspio sve dok nisam mislio na doktora Osagiedea s kojim sam kontaktirao putem interneta. Objasnio sam mu svoju situaciju i on je obećao da će mi se suprug vratiti u roku od 24 do 48 sati, koliko mi srce još uvijek kuca za njega. Vjerovao sam u njega i on je pripremio čaroliju za mene i moj suprug me nazvao točno kad je doktor Osagiede rekao. On se izjasnio i rekao da me treba nazad, a sada ponovno sretno živimo posljednjih 9 mjeseci. Svi koji čitaju moj članak koji treba pomoć neka ga kontaktiraju ... E-adresa: [email protected] ili whatsapp i viber na +2349014523836