x

novinari iz bih u posjeti

Nina Badrić otvorila Praznik mimoze u Herceg Novom! (FOTO+VIDEO)

Pjesmom „Dani i godine“, koja je proglašena hitom 2017. u Hrvatskoj, regionalna pop diva, Nina Badrić, počela je sinoć koncert u Dvorani Park, kojim je otvoren 49. Praznik mimoze. Zahvaljujući pozivu Turističke organizacije Herceg Novi i organizaciji tima magazina i portala Furaj.ba, ekipa novinara iz BiH prisustvuje ovoj manifestaciji.

Koncertu Nine Badrić  je prethodio nastup mažoretki, plesačica Diana, plesačica Hakuna matata, glumaca, NVO Maškara, odnosno članova ovdašnjih trupa, a Nina je istakla da voli karnevale.

“Karnevali su super, jer uvijek možemo biti neko drugi. Ja sam odlučila večeras biti ja. Nisam našla neku prikladniju masku. Pratilo nas je loše vrijeme danas u putu, pa je i ovaj koncert prebačen sa otvorenog ovdje”, kazala je pjevačica kojoj je Herceg Novi dobro poznat, jer je davno nastupala na „Sunčanim skalama“.

“Praznik mimoze je specifična manifestacija. Drago mi je što sam prvi put pozvana ove godine. Važno je ljudima prenijeti radost i dati lijep osjećaj”.

Slijede nove pjesme i koncerti i stalno je u studiju. Zanima je kako će nove pjesme proći kod publike. Ima uvijek svoje favorite, ali obično oni nisu tako prihvaćeni, priča kroz široki osmijeh.


(cdm.me)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.