x

haos na mrežama

Nino brutalno odbrusio fanu, potkačio Teodoru: Zakopao je sa samo tri riječi bez pardona! (Foto)

Košarkaš Nino Čelebić oglasio se na Instagramu i podijelio fotografiju sa zanimljivim opisom, a opet se nekako provukla priča o njegovoj bivšoj djevojci, Teodori Džehverović.

Naime, on je povodom svog rođendana postavio fotografiju i uz to napisao "32, ali još svjež".

Ispod fotografije nizali su se komentari, međutim jedan komentar izazvao je njegovu reakciju.


- Nisi ti za Teodoru uopšte i ostavi je na miru ti si u tom crnom n.rko svijetu te demonske muzike, kvariš njenu svjetlost mrakom. Njoj treba neko ko ona pun svjetla, života i uspjeha, pusti je samo, za njeno dobro..." dodala je djevojka ispod fotografije, na šta je on odgovorio sljedeće:

- Važi, puštena je.


Da podsjetimo, Teodora Džehverović i Nino Čelebić raskinuli su poslije žestoke svađe, koju su započeli zbog njene karijere. Kako Kurir Stars saznaje od dobroobaviještenog izvora bliskog pjevačici, njihov raskid nije marketinški trik, što je nagovijestila njena majka Goca u izjavi za medije.


Ipak, prema priči izvora, njihovi zajednički prijatelji se nadaju da ovo ipak nije definitivan kraj i da će se njih dvoje pomiriti, iako sada ne pričaju. Oni su i do sada nekoliko puta burno raskidali, ali su se poslije nekoliko dana mirili i nastavljali vezu kao da se ništa nije ni dogodilo, pa vjeruju da će tako biti i ovog puta.

Džehverovićeva je prije raskida čak željela da napravi i svadbu do kraja godine, ali nije stigla sve da organizuje, pa su planirali da na ludi kamen stanu na proljeće sljedeće godine.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.