x

Ništa mu nije značila: Danas je jedna od najpopularnijih na estradi, a na početku karijere Popović je skinuo sa programa!

Pjevačica Maya Berović prvi album izdala je 2007. pod okriljem “Granda”. Ona se na velikoj sceni “Granda” pojavila u modelu kreatora Zvonka Markovića, pa je svima bilo jasno da je u pitanju neko ko je mnogo uložio u prvo pojavljivanje, jer je on tada važio za najskupljen kreatora na ovim prostorima.

Od autora na albumu prednjačila je Marina Tucaković, koja je takođe papreno ”skupa” kada su njeni tekstovi u pitanju.

Cijeli projekat koštao je preko 100.000 eura. Iako su svi očekivali da će na Maya kao imućna djevojka bombardovati svojim pojavljivanjima, ona je nestala poslije treće emisije. Niko više ništa nije čuo o njoj neko vrijeme, a onda se pojavila na BN TV kao reizdanje albuma koji je izdala za “Grand”. Deceniju kasnije ona je objasnila da ju je direktor “Granda” sklonio jer mu ništa nije značila i od nje nija imao dobit:


– Saša nije imao nikakav plan za mene. Ništa mu nisam značila. Ne sjećam se šta mi je rekao, ali mi je bilo jasno da tu nikada neću imati podršku. Već tada sam to znala. Oni su tada bili broj jedan. Otišla sam od njih jer sam vidjela da sam nepoželjna, nisam bila “Zvezda Granda”. Imala sam minamalan broj emisija. Ljudi su znali moje pjesme, a nisu znali kako ja izgledam – bila je iskrena Maya u jednom od svojim intervjua.

Ona se nikada nije pojavila u nijednoj emisiji “Granda” od 2007. godine, a važi za jednu od najpopularnijih zvijezda na ovim prostorima.

Maya je potpuno promijenila imidž i sada izgleda bolje nego ikad.




Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy