x

neće se i ne može održati

Ništa od koncerta MC Stojana, Muzej se oglasio: Upozorili smo ih i izričito zabranili događaj!

Nakon što je u nedjelju ujutro javnost šokirala vijest da će MC Stojan (39) 10. juna imati koncert u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt, oglasili su se i iz muzeja.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se i plaćeni oglas kao najava za koncert, a objavljene su i cijene ulaznica. One 'obične' od 120 kuna i one za stol i pet ulaznica od 600 kuna.

Iz Muzeja za umjetnost i obrt demantirali su najavu koncerta, a mi vam njihovo priopćenje prenosimo u cjelosti:


- Nastavno na najavu koncerta MC Stojan u Muzeju za umjetnost i obrt, kao i današnje medijske objave tim povodom, obavještavamo Vas da Muzej za umjetnost i obrt nije dao suglasnost za održavanje navedenog koncerta organizatoru i zakupniku prostora Restorana.


Za organizaciju navedenog koncerta, kao i prethodna dva događanja, Muzej za umjetnost i obrt saznao je tek putem medija i društvenih mreža. Uprava Muzeja dana, 6. maja 2022., odmah po saznanju, uputila je upozorenje zakupniku poslovnog prostora „Restoran Muzej“ i organizatorima za neovlašteno korištenje imena Muzeja te davanje u podzakup prostora terase za javni događaj bez prethodne suglasnosti uprave Muzeja za umjetnost i obrt što su po Ugovoru dužni učiniti. Time je zakupnik poslovnog prostora prekršio ugovornu obvezu o održavanju komercijalnog javnog događanja te je na to upozoren i zatraženo je hitno otkazivanje svih događanja.


Nakon što smo danas, 16. maja 2022. otkrili da koncert MC Stojan nije otkazan uputili smo i drugo upozorenje i izričito zabranili održavanje koncerta u prostorima Muzeja za umjetnost i obrt kao i svako neovlašteno korištenje imena institucije u navedene svrhe.


Ovim putem obavještavamo medije i javnost da se navedeni koncert neće i ne može održati u prostorima Muzeja za umjetnost i obrt niti se planiraju slična događanja s obzirom da je Muzej za umjetnost i obrt zatvoren za javnost radi priprema za početak obnove Muzeja.

.

.

.

..

.


Izvor: 24sata.hr 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.