x

ne zanimaju je tuđe stvari

Njegov odlazak me ne interesuje: Jovana Jeremić oštro prokomentarisala odlazak Milana Miloševića s Pinka!

Vijest o odlasku voditelja Milana Miloševića sa "Pink" televizije iznenadio je javnost, a tim povodom oglasila se njegova koleginica Jovana Jeremić.

Naime, Milan i Jovana radili su na istoj televiziji, a voditeljka je imala da poruči tim povodom samo jedno.

- Njegov odlazak me ne interesuje - bila je jasna Jeremićeva i istakla da u privatne stvari i odluke drugih nikada nije zalazila jer gleda samo sebe.


- Ništa mene to ne interesuje, gledam svoja posla i spremam svoj jutarnji. To su preozbiljne stvari, a ja stvarno gledam samo sebe i težim ka tome da budem najbolja. To su lične stvari, a u to se ja ne miješam, isključivo svoja posla gledam, kao što sam to i dosada radila - poručila je Jovana.


Jovana kaže da trenutno radi na svom projektu, te da teži da bude još bolja.

- Imam mnogo posla, to je samo njegova stvar. Zamolila bih sve da me u 2023. više ne zovu za takve stvari, to nije Jovana Jeremić, Jovana predstavlja samo sebe, svoj uspjeh i svoj jutarnji program - završila je voditeljka.


Podsjetimo, Milan Milošević je bio učesnik prve sezone "Zadruge", a već od druge postao je i voditelj emisija "Pretres sa Milanom Miloševićem", "Pitanje gledalaca" , "Gledanje snimaka" i "Nominacija".

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.