x

tvrdi da je peca jurio

Njen smrad ispod pazuha je bio ubilački! Blondi počela sa raskrinkavanjem Subotićke i poručila: Peca i ja smo imali život...

Suzana Perović Blondi je priznala nakon mnogo godina da ju je svojevremeno Petar Raspopović Peca jurio, te i da je sve radio kako bi je osvojio. To se nikako nije dopalo Aleksandri Subotić, koja se oglasila i osula paljbu po kontroverznoj Crnogorki, na šta Blondi nije ostala imuna.

Aleksandra je na račun bivše zadrugarke Suzane, izrekla mnogobrojne optužbe, a čak ju je uporedila sa Majom Marinković, koja joj je podsjetimo, preotela bivšeg supruga.

- Zvanično su počele kvalifikacije za novu sezonu ljetovanja 2023. godine. Ukoliko želite besplatno ljetovanje u Budvi, jedan par patika, 50 eura i povratnu kartu, i niskobudžetno ljetovanje - pošto ste i same takve možete slati prijave u inboks. Ja sam izabrala ovu od prošle godine pa mogu da biram, ne morate preko novina potrebno je samo da dostavite nalaz da ste bakteriološki ispravne - s prošlom smo prošli na sreću - napisala je Subotićeva na Instagramu.


Blondi su šokirale ove riječi, s obzirom na to da i Aleksandru Subotić, takođe, poznaje godinama. Ipak, nije mogla da ne uzvrati udarac.

- Izvinjavam se Aleksandri što smo Peca i ja imali odnos prije nje i što se poznajemo. Ovim što je rekla, ona priča o sebi. To znači da je Aleksandra jako dobro upoznata sa vaginaletama i da zna koja im je namjena. Šta bih ja mogla njoj da kažem, a da ona već ne zna o sebi - počela je Blondi za Kurir, a onda nastavila:


- Mislim djevojka je otela frajera mami, a potom rodila dijete u 16 godini. Ja i ona smo bile nekoliko mjeseci u rijalitiju, a njen miris neću nikad zaboraviti...Smrad je bio ubilački, očigledno ima problem sa žlijezdama. Nećemo o gljivicama. Druga stvar, ako ja otvorim usta znaće Peca s kim spava. Peca i ja dok smo se poznavali, Aleksandra nije bila ni na mapi - rekla je Blondi za Kurir.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.