x

laknulo joj

Njoj je mjesto u zatvoru ili ludnici, opasna je po život: Oglasila se Zolina majka poslije diskvalifikacije Miljane i Bebice!

Nakon što je danima maltretirala bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani su iz Zadruge.

Oglasila i Zolina mama, Bosa, koja je priznala da je strepila za život svog sina, i istakla da je Miljani mjesto u zatvoru ili ludnici.

- Jao, pao mi je kamen sa srca. Čitavu noć nisam spavala, strepila sam za život sina, ne znate kakav je to osjećaj. Ona je opasna po život, one večeri kada je Zolu udarila štiklom u glavu, da joj je bio nož pri ruci ona bi ga zaklala - rekla je Bosa.


- Miljana je psihički jako loše, njena majka umjesto što uzima njen novac, treba da je vodi na liječenje. Da je moje dijete, ja bih plakala, ali ako treba vezala bih ga. Njena bolest je uznapredovala, ona je izuzetno nepredvidiva i svašta može da uradi. Njoj je potrebno minimum dvije godine na lečenju zatvorenog tipa, a ukoliko neće u ludnicu, onda neka ide u zatvor – govorila je uznemirena majka.


- Zola je vidio najbolje u njoj, nadao se da će se promijeniti, ali nema nade. Ona i kada je kod kuće svaki drugi dan dolazi policija u porodični dom u Nišu, to se zna. Ono malo novca što joj ostane od honorara, roditelji joj uzmu. Laže kako je meni otplaćivala kredite, a ja u životu nisam podigla kredit ni u jednoj banci – govorila  je Bosa.

- Samo da se moje dijete spasi, ništa drugo me ne zanima – poručila je za kraj.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.