x

Nova drama! Severina ne da sinov pasoš? Zarobila malog Aleksandra u Hrvatskoj!

Pjevačica Severina Kojić, koja je presudom hrvatskog suda ostala bez starateljstva nad Aleksandrom, sinom koga ima sa biznismenom Milanom Popovićem, ne da pasoš djetetu, sprečavajući ga i da ide na odmor sa školom i da vidi rodbinu van Hrvatske!

Nevjerovatan potez Severine nikome nije jasan, pogotovo jer su ona i Milan u bezbroj navrata razmjenjivali taj pasoš - kada god bi sa djetetom neko od njih putovao van Hrvatske. U nedostatku normalnih objašnjenja, ovo jedino može da se tumači pokušajem sabotiranja odluke suda koji je presudio da je ona nemarna majka i dodijelio Aleksandra ocu na staranje.


Takođe, vrlo je vjerovatno da pjevačica ovime želi i da napakosti bivšem suprugu, ali to radi na podmukao i bezobziran način, šteteći najviše interesima sina - zbog ovog njenog poteza Aleksandar ne samo da ne može da ide na odmor sa djecom iz svoje škole, nego mu je i uskraćena mogućnost da vidi braću u Srbiji!

Popović je preduzeo sve akcije u skladu sa zakonom kako bi zaštitio interese djeteta, odnosno kako bi Severina predala sinovljev pasoš, što je dužna da uradi po presudi suda.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.