x

Ponuđena razmjena s PSG-om

Nova opcija za bh. veznjaka: Miralem Pjanić ponovo sarađuje s Allegrijem?

Miralem Pjanić povezivao se prethodnih mjeseci sa prelaskom u Barcelonu.

Međutim, katalonski velikan nije uspio da se dogovori s Barcelonom oko razmjene igrača. Pjanić je pristao da potpiše za tim s Nou Campa, ali je posao pokvario Arthur Melo, koji nije želio put Torina.

Pokušali su međutim timovi da završe posao s drugim fudbalerima. Od toga nije bilo ništa i Pjanić je sve dalje od Nou Campa.

Sada se za Pjanića otvorila druga opcija. Prema navodima francuskih medija bh. veznjak bi mogao obući dres PSG-a u još jednoj razmjeni koju tim iz Torina planira.

Navodno, Pjanić je ponuđen PSG-u u zamjenu za Marca Verrattija ili Marquinhosa, te je ova opcija sada na stolu za bh. fudbalera.

Ono što je sasvim jasno je činjenica da Maurizio Sarri neće ozbiljno računati na bh. veznjaka u narednoj sezoni i klub čini sve kako bi za njega dobio što bolju ponudu.

Pored Pjanića u Pariz bi mogao i nekadašnji trener Juventusa Massimiliano Allegri. On bi navodno trebao zamijeniti Thomasa Tuchela, a sigurno da Miralem ne bi odbio novu saradnju s trofejnim stručnjakom.

Vidjet ćemo šta će se na kraju desiti s Pjanićem, ali gotovo je sigurno da on naredne sezone neće nositi dres Stare dame iz Torina.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.