x

Nove informacije o tragediji Novopazarca: Oduzeo sebi život na medenom mjesecu zbog patnje za pokojnim ocem!

Samir Bato Tuzinac (35) iz Novog Pazara poginuo je u petak u Turskoj, kada je tokom medenog mjeseca skočio sa šestog sprata hotela u kome je bio sa svojom suprugom. Tuzinac se oženio prije samo nekoliko dana, a nakon svadbe u Novom Pazaru sa suprugom je otišao na medeni mjesec u Tursku.

Vijest koja je stigla iz Alanje da je Tuzinac izvršio samoubistvo skokom sa šestog sprata hotela "Dizalija Palm Garden" u turskom ljetovalištu sve u ovom gradu je rastužila. Međutim, ima i onih koji ne prihvataju da je riječ o samoubistvu, već o nesrećnom slučaju i da je nesretno pao.

- Još uvijek se ne zna sa sigurnošću kako je pao sa šestog sprata hotela jer terase imaju visoku ogradu, ali se očekuje da će se znati kada se tijelo dopremi u Novi Pazar na dženazu- priča jedan od Samirovih prijatelja.


I dok su prijatelji sigurni su da će istinu moći da kaže samo njegova supruga Almina Numanović (34), koja je u momentu pogibije supruga bila u hotelskom kupatilu, nezvanično se priča da je Tuzinac već nekoliko godina uzimao određenu terapiju za psihičke pacijente.

- Samir je veoma teško podnio smrt oca, koji je prije 15 godina tragično stradao u saobraćajnoj nesreći. Njega je u Novom Pazaru na kružnom toku ubilo vozilo jednog komunalnog preduzeća. Samir se od tada mnogo promijenio. Nekako se povukao i posvetio vjeri i u njoj nalazio smisao života - priča Samirov drug.


Navodno je ubrzo nakon te tragedije počeo da uzima i određenu terapiju za psihičke pacijente.

- Sigurno nije želio da je pije na medenom mjesecu, pa je možda i to razlog zbog koga je skočio sa terase. Sigurno mu je nešto "kvrcnulo" u glavi zbog neuzimanja lijekova. Sve ostale priče koje su uključivale svađu novopečenih mladenaca pale su u vodu jer su svi koji su poznavali Tuzinca istakli da je mnogo volio svoju ženu i da je bio siguran da je to ljubav za cijeli život - dodaje drug.

Tuzinac je iza sebe ostavio majku i dvije sestre. Samirova majka je uvaženi prosvjetni radnik u Novom Pazaru, koja je uskoro trebalo da ode u penziju. Tijelo stradalog Samira Tuzinca poslato je na obdukciju. Očajna porodica odmah se nakon tragedije uputila u Alanju, gdje čeka dozvolu da dopremi tijelo u Novi Pazar.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.