x

NOVI DETALJI UBISTVA RADULOVIĆA: Ubica nišanio noge, pogodio ga u stomak! Izgubio četiri litra krvi...

Luka se posvađao sa nepoznatim muškarcem koji mu je prišao u klubu. Koliko sam mogao da vidim jer je bila velika gužva, taj mladić je potegao pištolj i uperio ga ka podu, očigledno s namjerom da puca Raduloviću u noge. Međutim, on se nezgodno okrenuo i zgrčio, pa ga je metak pogodio u stomak. Ovo je u policiji posvjedočio jedan do gostiju koji su se u noći između utorka i srijede zatekli u beogradskom klubu „Ispod mosta“, kada je nepoznati napadač usmrtio Luku Radulovića.

Podsjetimo, ubijeni je poznat kao vozač „bentlija“ koji je 2017. presjekao kolonu predsjednika Aleksandra Vučića, a bio je osuđen i zbog trgovine drogom na tri godine zatvora.

Ovo je u policiji posvjedočio jedan do gostiju koji su se u noći između utorka i srijede zatekli u beogradskom klubu „Ispod mosta“, kada je nepoznati napadač usmrtio Luku Radulovića. Podsjetimo, ubijeni je poznat kao vozač „bentlija“ koji je 2017. presjekao kolonu predsjednika Aleksandra Vučića, a bio je osuđen i zbog trgovine drogom na tri godine zatvora.


- Ispitani skoro svi gosti koji su bili u klubu, kako bi se utvrdilo da li je neko od njih vidio nešto što bi moglo da pomogne operativcima da dođu do napadača na Radulovića. Zanimljiva je izjava ovog svjedoka koji je rekao da mu nije djelovalo kao da je napadač imao namjeru da ubije Luku. Radulović je inače upucan u aortu i izgubio je četiri litra krvi - priča naš izvor iz istrage.

Prema saznanjima Kurira, inspektori proveravaju osobe sa kojima je Luka Radulović imao probleme.

- Interesantna je pucnjava u Austriji ispred jedne poznate diskoteke u kojoj je Radulović učestvovao. Navodno, on je poslije toga pobjegao iz ove zemlje. Ljudi kojima se zamjerio mjesecima su ga jurili, ali je on u međuvremenu bio u pritvoru. Kruži i priča da je prije godinu dana prebio nekoga, pa da mu to nije zaboravljeno - ispričao je naš izvor.

Ne isključuje se mogućnost da je napadač slučajno naletio na Luku.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.