x

NOVI PAZAR: Pjevačica ranjena u pucnjavi, odbila saradnju s policijom!

Mlađa ženska osoba primljena je u novopazarsku Opštu bolnicu sa ustrijelnom ranom karlične i glutealne regije, izjavila je za Tanjug potrparolka zdravstvenog centra Novi Pazar Suada Gicić Skenderi. Policija je uhapsila dvije osobe.

Policija je uhapsila dvije osobe zbog pucnjave u klubu "Najt volf" u Novoma Pazaru, u kojoj je povrijeđeno 18-godišnja djevojka iz Beograda. Njima je viši javni tužilac odredio mjere zadržavanja od 48 sati.

Jedan od uhapšenih A. Lj. se sumnjiči da je upucao djevojku koja se ranije javila zdravstvenom centru u Novom Pazaru.

Njemu je na osnovu člana 113, a u vezi sa članom 30 na teret stavlja ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja.

Drugi uhapšeni E. N. se sumnjiči da je pomagao počiniocu ovog djela.

Mlađa ženska osoba primljena je u novopazarsku Opštu bolnicu sa ustrijelnom ranom karlične i glutealne regije, izjavila je ranije za Tanjug portparolka zdravstvenog centra Novi Pazar Suada Gicić Skenderi.

"Djevojka stara 18 godina iz Beograda primljena je na hirurško odjeljenje Opšte bolnice u Novom Pazaru sa ustrijelnom ranom desne ilijačne (karlične) i glutealne regije", rekla je ona i navela da je dežurni hirurg sa dežurnom ekipom pacijentkinju pregledao, te da su konsultovani i neurolog, ortoped i radiolog.

"Pacijentkinja nije vitalno ugrožena i nije konstatovana povreda vitalnih organa, ali se upućuje za Beograd radi dalje dijagnostike i liječenja", dodala je Gicić Skenderi.

Prema navodima pojedinih medija, riječ je o devojci koja se bavi pjevanjem. Ona je, navodno, odbila saradnju sa policijom.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.