x

Novinar Pinka rasplakao Draganu govoreći o njenom višku kilograma, javnost ga osudila: "Ono kad ti najružnija osoba u historiji televizije prebacuje fizički izgled!" (FOTO)

Kao i svake subote, novinari su postavljali pitanja zadrugarima, a među prvima na tapeti je bila Dragana Mitar. Njoj je novinar Pinka Darko Tanasijević zatražio da objasni zašto je Lepom Mići izgovorila razne uvrede  zbog toga što joj je skrenuo pažnju na njenu kilažu. Tom prilikom je i sam Darko nazvao Draganu "neuglednom" i pozabavio se njenim viškom kilograma, što je razbijesnilo javnost, a to se najbolje vidi kroz YouTube komentare gdje je novinar prošao kao bos po trnju.

- Da li je OK onako tvoje skandalozno, jadno i užasno ponašanje prema Mići samo zato što je primijetio ono što su primijetili svi zadrugari i gledaoci kraj ekrana, pa i tvoj suprug, ustvari ne znam ni da li ti je više suprug, da si bukvalno promijenila lični opis i da si se ugojila? Da li je OK da mu izgovoriš sve one riječi samo zato što ti je dobronamjerno skrenuo pažnju da treba da povedeš računa o svom fizičkom izgledu budući da si ušla u Zadrugu kao se*s bomba, da su te svi zadrugari i gledaoci stavili na neki vrh top liste kada su najljepše dame i zadrugarke u pitanju, a da si poslije samo četiri mjeseca pa ako tako mogu da kažem završila na dnu te liste? - pričao je Darko i dodao: 


- Nekako najiskrenije i najbezbolnije da ti kažem da je negdje opšti utisak da izgledaš neugledno, a da si na televiziji. Ja ne znam kakvo je to razmišljanje, da li misliš da si ovakva privlačna i tvom suprugu Siniši Dragutinoviću, odnosno ja mislim da već znam odgovor na ovo pitanje, ali ne smijem neke stvari da iznosim iz spoljnog svijeta i šta se dešava - rekao je Darko u svom obraćanju. 


Dragana se rasplakala tokom govora, a Darko se tu nije zaustavio, te je prokomentarisao i kilažu Dorotee Jovanović. 

- S tim u vezi moram da kažem da se ista situacija desila i Dorotei koju ne možemo da prepoznamo kada uporedimo onu djevoju s ulaska u Zadrugu i s ovom djevojkom koju gledamo sada.

Darko je ovim potezom izazvao more negativnih komentara, u što ćete se uvjeriti kroz naredne fotografije. Riječ je o komentarima gledaoca Zadruge koji su izrazili svoje nezadovoljstvo ispod klipa na temu Draganine kilaže i svađe sa Mićom. Pogledajte brutalne komentare na račun Tanasijevića:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.