x

Novotel Sarajevo Bristol vas poziva na Sajam vjenčanja: Nagrade za parove - vikend za dvoje, svadbene torte, vaučeri, vjenčanice...

Kada je u pitanju organizacija vjenčanja, susrećete se sa mnogim nepoznanicama. Hotel Novotel Sarajevo Bristol u saradnji sa najboljima za Vas organizuje Sajam vjenčanja 25. 02. 2018. koji će vam pomoći u pripremi za najveći događaj u Vašem životu.

Atmosferu će dodatno zagrijati bogati fond nagrada za koje će se posjetitelji boriti, a najsretniji parovi imat će priliku osvojiti vikend za dvoje, svadbene torte, vaučere za dekoraciju, vaučere za fotografije i video, vjenčanice, šminka i frizura, i još mnoge brojne nagrade.

Wedding Day Hotel Novotel Sarajevo Bristol tradicionlano organizuje pred sezonu vjenčanja, što je ujedno i prilika da se na jednom mjestu okupe različiti izlagači koji predstavljaju sve ono što je bitno za jedno vjenčanje – vjenčanice i odijela, večernje haljine, make-up, vjenčano prstenje…

Kao najprestižniji sajam vjenčanja u regionu ovaj sajam već tradicionalno okuplja izlagače iz industrije vjenčanja. Modni dizajneri, saloni vjenčanica, prostori za vjenčanja, aranžeri, dekorateri i bendovi prezentovati će svoje kreativne i inovativne usluge. 

Centralni dio Sajma vjenčanja i nagradna igra će početi u 15:00, ulaz je besplatan.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.