x

OBRT U ISTRAZI SMRTI BOJANE (24) KOJA JE PRONAĐENA MRTVA PRED SVADBU: Svi su mislili da se ubila, a ustvari...

Tužilaštvo u Šapcu pokrenulo je istragu kako bi se utvrdio pravi razlog smrti Bojane Milanović (24) pripadnice Vojske Srbije koja je krajem aprila, pronađena mrtva.

- Naloženo je da se obave sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdilo da li je zaista počinila samoubistvo, kako su prvi rezultati pokazali, ili je u pitanju ubistvo. Ispituje se, između ostalog, da li je mogla da sama puca iz lovačkog karabina i to dva puta - navodi izvor blizak istrazi.

Da je istraga smrti pokojne Bojane u toku, potvrdila je i njena majka Snežana Stavanović.

- Još uvijek koliko znam, nema ništa novo. Čekamo rezultate i nadamo se da će se sve uraditi najbolje moguće. Samo želim da se istraga ubrza i da istina izađe na vidjelo - kaže Bojanina majka.


Podsjećanja radi, stravična tragedija dogodila se krajem aprila ove godine, pet dana pred Bojanino vjenčanje. Prema informacijama koje su se pojavile prvih dana nakon njene smrti, nesrećna djevojka iz sada nepoznatih razloga pucala je u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog vjerenika, koji je, kao i ona, pripadnik Vojske Srbije. Kada se Bojana navodno ubila, on je bio na dežurstvu i radio je noćnu smjenu, a kada se vratio, zatekao je njeno beživotno tijelo.


(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.