x

ko će pobijediti?

Od Bujanovca i biznismena do Zadruge: Ko su Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić, glavni favoriti za pobjedu?

Rijaliti "Zadruga 6" se večeras završava. Favoriti su se, za ovih devet mjeseci, već istakli, ali pobjedu će, bez sumnje, odnijeti neko od ove dvije dame - Aleksandra Nikolić ili Ana Ćurčić.

U brojnim anketama i fan grupama "Zadruge", one nose ubjedljivo najveći broj glasova i podrške, a publika se utrkuja koja će imati glas više, kako bi zauzela prvo mjesto.

Bivša nezakonita supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, se prvi put oprobala kao rijaliti učesnica, dok Aleksandra već godinama živi pred kamerama.

U nastavku teksta podsjetićemo vas ko su poznate rijaliti dame, koje prijete da odnesu titulu pobjednika šeste sezone "Zadruge".


Ko je Aleksandra Nikolić?

O burnoj prošlosti Aleksandre Nikolić se i dalje priča. U "Zadruzi" su je optužili da se pros..tuisala dok je radila u Bujanovcu, ali je ona to demantovala. Prema njenim tvrdnjama, radila je kao animir dama.

Živela je sa bakom na selu dok joj je majka Slovenka radila u inostranstvu. Sa 11 godina je upoznala oca Acu i godinama je bila svjedok porodičnog nasilja, pa je u godini punoljetstva pobjegla od kuće i počela da radi u klubu. U Švajcarskoj je brutalno pretučena, da bi potom pobjegla u Tursku, gdje je završila u zatvoru.


U 21. godini odlučila je da postane trbušna plesačica. Nastupala je po klubovima u Makedoniji, gdje je i upoznala žestokog momka s kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje i zbog njega je zapostavila posao.

Veza je trajala godinu i po dana, a završila se nakon što ju je, kako je Nikolićeva tvrdila, on pretukao.

Po povratku iz Skoplja u Beograd dobila je poziv da uđe u "Zadrugu 3" i od tada sledi njen buran ljubavni život pred kamerama. Bila je u kratkim vezama sa Markom Osmakčićem, Tomom Panićem, Nikolom Đorđevićem, kao i sa Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem, a u "Zadruzi 5" je upoznala "ljubav svog života", Dejana Dragojevića.


Iako su se kleli na vječnu ljubav, ni ta veza nije potrajala. Po ulasku u "Zadrugu 6" ga je ostavila i započela vezu sa Filipom Carem, sa kojim je i danas u romansi.

Inače, Aleksandra je pomennuta i na suđenju Veljka Belivuka, a u jednoj sezoni "Zadruge" snimljena kako nosi majicu koja pripada kriminalnom klanu Velje Nevolje.

Sa bočnih strana lika Nikole Tesle su vijenci u bojama srpske zastave i takvu majicu je nosio i sam Veljko Belivuk, jer je navodno pripadala njegovoj navijačkoj grupi "Iz Principa".


Ko je Ana Ćurčić

Ana je u "Zadrugu 6" ušla nakon što ju je suprug prevario sa 22 godine mlađom zadrugarkom, Anđelom Đuričić.

Ana i Zvezdan su više od deset godina bili u vanbračnoj zajednici, a ljubav se naglo okončala.


- Ja sam bila i mama i tata, i muško i žensko. Mnogo sam se dala, a malo dobila - rekla je na samom ulasku u "Zadrugu" ona.

Prije Zvezdana, ludo je voljela biznismena Acu Bulića, sa kojom je bila 6 godina u vezi, i dalje su u kontaktu, priča se čak da će se on pojaviti kao njena podrška na finalu.


Iz prvog braka, Ćurčićeva ima dvoje djece, koji nisu dio javnog svijeta, a tokom boravka u rijalitiju, Ana je otkrila da je joj je prvo dijete preminulo, osam dana nakon rođenja.

Zadrugarka je u Zadruzi otkrivala detalje jezivog psihofizičkog nasilja kroz koje je prošla sa svojim bivšim nevjenčanim suprugom.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.