x

Od Granda uzeli 30 miliona € pa ulažu: Saša kupio fabriku harmonika, a Brena gradi luks stanove! Kvadrat 30.000 €, evo gdje ...

Saša Popović i Lepa Brena zaradili su 30 miliona eura od prodaje „Granda“, a sada taj novac ulažu u privatni biznis!

FoIk pjevačica zida zgradu u ekskluzivnom kompleksu Portonovi u Crnoj Gori, dok je Saša Popović kupio fabriku harmonike u Italiji.

"On je počeo karijeru kao harmonikaš, tako da ne čudi što je riješio da uloži u proizvodnju baš ovog instrumenta. Saša je prošle godine tokom odmora u Italiji obišao fabriku koja mu se baš svidjela i riješio je da je kupi", priča izvor. 


"Sale je nedavno završio papirologiju i uknjižio fabriku na svoje ime. Angažovao je najbolje stručnjake za proizvodnju jer planira da pravi najbolje harmonike na svijetu. U posao je uključio i našeg poznatog harmonikaša Mikicu Gačića. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji i vjeruju jedan drugom, pa je Saša izabrao baš njega za partnera u poslu", rekao je izvor.

Popović i Gačić se nisu javljali na telefon, a informacije je potvrdio Mikičin sin Marko.

"Tačno je da su tata i Saša pokrenuli biznis sa harmonikama. Evo, baš sada su u Italiji poslovno. Najbolje je da njih zovete za detalje, ne bih ja pričao o tome", rekao je pjevač Marko Gačić.


Za razliku od Saše, koji je pokrenuo jedan biznis, Lepa Brena se odlučila za čak dva nova posla. "Brena je nedavno sa svojom porodicom otvorila vinariju, koji će voditi njen sin Filip Živojinović", rekao je sagovornik. I sama pjevačica je potvrdila da se upustila u novi biznis.

To, međutim, nije jedini posao koji je pokrenula novcem od prodaje „Granda".

"Brena je sa Bobom nedavno posjetila Portonovi, koji još nije otvoren za javnost. Riješili su da baš tu investiraju u nekretnine. Planiraju da zidaju zgradu namijenjenu svjetskom džet-setu. Kvadrat u Portonovom košta između 20.000 i 30.000 eura. Brena je oduševljena lokacijom jer je na otvorenom moru, tako da bi svi stanari imali parking-mjesto za jahtu", priča izvor. 

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.