x

Odlijepio za njom: Ognjen Vranješ smuvao Zorannah!

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ osvojio je najpoznatiju srbijansku blogerku Zoranu Jovanović, poznatiju kao “Zorannah”.

Prema pisanju “Srpskog telegrafa”, oni su nedavno otpočeli romansu, a da Vranješ s njom ima ozbiljne namjere, govori i činjenica da je ugostio Zoranu u Atini.

– Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu kada se ona zabavljala s njegovim saigračem iz reprezentacije, Danijelom Milićevićem. Međutim, odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. Vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom. Zato je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla s najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju Bosne, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vrijeme sa blogerkom – govori izvor “Srpskog telegrafa” i dodaje:


– Ognjen je Zoranu vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini. Pokazivao joj je sva atraktivna mjesta, a koliko mu se svidjela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja, te da mu uopšte ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi s njegovim saigračem u reprezentaciji. Predstavljao ju je kao svoju djevojku, što je sve iznenadilo – završava priču izvor, a par se nije oglašavao na ovu temu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.