x

Odnijela sa sobom u grob tajnu čuvanu 18 godina: Kseniju Pajčin brutalno sil.valo pet muškaraca, do smrti imala traume!

Ne samo kontroverze, nego i najbolniji i najcrnji detalji povezani su uz ime Ksenije Pajčin, plesačice, pjevačice, voditeljice i žene koja je slovila za najatraktivniju Srbijanku.  

Od početka medijskog eksponiranja njena ljepota, temperament, se.sepilnost, pokret tijela su joj u većini slučajeva odmagali. Kamerom je praćena u svakom momentu, a ona kao da nije naročito pridavala važnosti tome. Možda je to samo tako izgledalo. Profesionalno u muzici Ksenija se nije našla baš slučajno. Njen život bio je ples. A ujedno silno željela i voljela da pjeva. Iskazala se sjajno u svakom od spomenutih segmenata.

Ksenija Pajčin je rođena u Beogradu 1977. godine. Korijeni njenih roditelja potiču iz Bosne. Njihov rani razvod je itekako negativno djelovao na njenu psihu. Izduvni ventil našla je u plesu, išla na razne kurseve, a pred kraj srednje škole počela je da igra po klubovima. Odmah ju je primijetila Dragana Mirković pa ju je povela sa plesnom grupom „Beet street“ na svoju promotivnu turneju 1994. naslovljenu „Opojni su zumbuli“.


Rijetko ko je u tom trenu primijetio „upotrebljivost“ Ksenije za medije kao što je to zapalo za oko Damiru Radojičiću Dači. On je sa svojim bendom „Tuck“ pozvao Kseniju u svoje redove pa su 1996. snimili pjesmu „Dača volim te“. Izrodila se hit kompozicija i velika popularnost. Godinu kasnije ona kreće u solo karijeru sa albumom „Too hot, too hadlie“. Izdvojile su se numere „Se.sualnost“, „Sviđa mi se on“, „Kada ja čuvam ti leđa“, a spotovi i vruće scene u njima još jače su privukle medijsku pozornost. Pljuštale su razne priče i naslovi po štampi vezani za njeno ime.


A ona je baš u to vrijeme „krenula“ sa fudbalerom Predragom Perišićem, a u razgovoru sa sedmom silom ona bila direktna, iskrena ali i oštroumna. Znala dati odgovor ne pravdajući se. Znala izboriti sve svojom harizmom, visprenošću i stavom. A sve uz neobjašnjiv šarm izvijesti na čistac. Dešavalo se da Ksenija bježi od problema, bolje reći od medija. Netom po izlasku njenog albuma otišla je za Atinu nakon što je njen bivši dečko Zvezdan Slavnić, njena najveća ljubav, ubio izvjesnog Olivera Jovanovića za šta je osuđen na osam godina zatvora. Kseniji su sva ta pitanja, insinuacije da ona ima veze sa tim slučajem prelile „čašu tolerancije“. Tako je u Grčkoj već počela da radi posao plesačice u noćnim klubovima, koreografa i pjevačice. Stigla je i do tamošnje TV Alfa u jednom od šou programa. Ipak je odlučila da se vrati u Srbiju nakon što je snimila spot sa Oliverom Mandićem „Ako lažem tu me sijeci“.


Sa Milovanom Ilićem Minimaksom na TV Palma počela je da radi kao pomoćna voditeljica na Maksoviziji. Nakon albuma „Sigurna“ na tržište stiže i njen novi album 2002. „Extreme“. Pjesme „Ksenija je tu“ i „Mene ne zanima to“ su itekako postale slušane numere, a video spotove realizirala je u Kanadi. I na tim prostorima je okarakterisana kao s.ks bomba pa je pozvana u emisiju „Električni cirkus“ u kojoj gostuju glumci, pjevači, plesači svi oni iz šoubiza. Sa hit singlom „Neven“ je mlađe generacije bukvalno opčinila.

Privatno ovu fatalnu ženu su njeni prijatelji i znanci naprosto obožavali. Voljeli njenu odanost i dobrodušnost. Muški rod je njena vamp pojava naprosto „tresla“. Tvrdila je da nikada nije bila ostavljena. A onda 2008. godine počinje njena ljubavna priča sa manekenom Filipom Kapisodom. Bila je to nevjerovatna obostrana ljubav. Njegov odlazak u rijaliti „Veliki brat“ čemu se ona mnogo protivila ih je jedno vrijeme rastavio. On je u Crnoj Gori imao vezu sa starijom bogatom ženom, a i ona imala neke veze, no nije išlo. Počeli su ponovo da „lijepe“ već slomljenu ljubav. Često su se iz njihovog stana čule svađe, vike, tuče i lomljava dok jednog dana 2010. nisu se začuli i pucnji.


Filip Kapisoda, deset godina mlađi od Ksenije, usmrtio ju je iz pištolja, a onda sebi pucao u usta. Okončao burnu vezu na najpogrešniji i najbrutalniji način. Dva mlada života su nestala. Ispisana je još jedna stranica estradne tragedije. Njenu vječna kuća na Novom beogradskom groblju, gdje je ispraćena nepreglednom kolonom rodbine, prijatelja, fanova i danas posjećuju znane ali i neznane osobe koje polažu cvijeće sa zagonetnim i emotivnim sadržajem.

Ksenija je svakim svojim medijskim istupom uzrokovala razne komentare. A voljela je te zluradnike sa predumišljajem da „zagolica“. Tako se poslije jednog njenog gostovanja na "Pinku" dugo vremena odgonetao detalj da li je Ksenija imala donji veš na sebi ili ne u momentu kada je prekrstila noge na studijskoj stolici.


Brojni prijatelji, kolege i znanci Kseniju su na posljednji počinak ispratili uz pogrebne zvuke „Bolera“ i bijela golubica koja je prhula sa njenog lijesa i ostavila sve prisutne bez daha. Očevici i danas prepričavaju taj momenat pri pomenu Ksenije Pajčin.

Sa sobom je u grob odnijela tajnu. Šokantnu tajnu da je sa svega 18 godina bila brutalno silovana na Voždovcu od strane pet muškaraca. Huligani su joj nanijeli neopisivu traumu od koje se dugo oporavljala je je imala mučnost od blizine muškarca.

Osim što se 2004. našla u situaciji da joj bude prislonjen pištolj na sljepočnicu, iste godine, vraćajući se sa tezge iz Novog Pazara, doživjela je saobraćajni udes u vozilu za čijim upravljačem se nalazio Stefan Karić. Ona je prošla sa lakšim povredama i frakturom noge, ali njena prijateljica Stanislava Pavlović je imala teške povrede što je Kseniju proganjalo i mučilo sve do njene smrti.

.

.

.

.

.

.

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.