x

Zenica

Održan jednodnevni Active kurs fotografije!

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
U subotu 13.06.2020. godine, u Gradskom parku u Zenici, sa početkom od 14h, održao se Active kurs fotografije u okviru projekta “Pollution Revolution”.

Zajedno sa Dijanom Muminović naučite fotografisati, a pored toga učestvujte i u takmičenju za najbolju fotografiju i osvojite simbolične nagrade.

Ko je Dijana Muminović? 

Dijana Muminović je rođena Zeničanka koja je prije 20 godina otišla u Bowling Green u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je upisala jedan od najjačih programa novinske fotografije. Nakon 16 godina putovanja odlučila je ostati u svom gradu te mlade educirati o fotografiji kroz Školu fotografije. Dijana je fotožurnalista koja želi ostaviti neki trag, te iskoristiti fotografiju kako bi učinila nešto dobro. Svi njeni dosadašnji projekti bili su usmjereni na teme o Bosni i Hercegovini i fotografiji. Do sada je osvojila nagrade fondacije Bob Bexter (NPPA), Alexia, Photophilanthropy, i brojne druge. 

Očekuje vas mnogo zabave, druženja i fotografisanja. Dođite sa svojim prijateljima i uljepšajte ovaj događaj.

Svoju potvrdu dolaska, prethodno izvršite putem maila: [email protected]

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

.

.

.

.

.

Foto: Pahuljko  

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.