x

Održana promocija albuma Maye Sar ``Krive riječi`` !

U prisustvu velikog broja medija, kolega, prijatelja i poštovaoca njene muzike, Maya Sar  promovirala je svoj prvi album pod nazivom ``Krive riječi``. CD pod markicom ``Hayat Productiona`` predstavljen je u kongresnoj dvorani hotela Holiday Inn.

Maya Sar je tokom promocije, zajedno sa bendom predstavila nekoliko pjesama sa albuma prvjenca, koje su prisutni sa oduševljenjem pozdravili i nagradili velikim aplauzom i ovacijama.

Obraćajući se prisutnima Maya Sar se još jednom osvrnula na proces kreiranja albuma i istakla veliko oduševljenje saradnjom sa eminetnim umjetnicima iz cijelog regiona. Također je kazala kako je glavni krivac za njen album suprug mahir Sarihodžić, koji je na dan promocije  proslavio i svoj 39. rođendan. Maya je tokom promocije  otpjevala pjesmu ``Milovanja`` te je posvetila svom suprugu kao rođendanski poklon.

Prijatno druženje sa Mayom Sar upotpunili su dragi gosti među kojima su bili: Damir Šehanović, Laka, Lajla Torlak, Ema i Ahmed Švrakić, Šejla i Emir Cocalić, Adin Hebib, Deen, Hanka Paldum, Berin Buturović, Ema i Emir Bukovica, Mirza Šoljanin....

Album prvijenac „Krive riječi“ sniman je četiri godine u čak 10 muzičkih studija u regiji, u suradnji s velikim brojem muzičara iz cijele regije kao i iz Italije. Kao mlada kantautorica Maya Sar potpisuje muziku  i tekst svih svojih pjesama i time donosi svjež i sladak dašak osvježenja na bh. muzičku scenu, kojoj manjka ženskih vokala.

``Krive riječi`` je album  na kojem se kroz 12 pjesama u potpunosti ističu mnogo puta iskazane vrhunske vokalne sposobnosti i muzikalnosti Maye Sar,a  donosi mješavinu popa i soula.


Nakon sarajevske promocije, za danas je zakazana promocija u Banjaluci, a u srijedu  će biti održana promocija i u gradu na Neretvi, Mostaru.

Album, čiji je producent Mahir Sarihodžić, objavljen je 1.6.2013. godine u cijeloj regiji, dok je za bh. tržište album izašao pod markicom Hayat Production.

Dolazak naše ekipe na ovu promociju je omogućio novi Hyundai Veloster.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.