x

zabrinula se

Odsjekla sam se: Hasan Dudić je hitno hospitalizovan, odmah reagovala i njegova bivša žena!

Pjevač Hasan Dudić objavio je na svom Fejsbuku da je trenutno u bolnici, a sada se nakon toga oglasila njegova bivša supruga Zlata Petrović.

Naime, otkrila je da je razgovarala sa Hasanom, te da je pjevač imao intervenciju na srcu, kao i da je još u bolnici.

- Hasan je dobro. Ja sam se odsjekla kada sam po portalima vidjela njegovu fotografiju iz bolnice. Odmah sam ga pozvala da vidim o čemu se radi. Imao je jednu malu intervenciju, ništa strašno. Imao je to neko preskakanje srca, normalno priča, sada je sve u redu. Nije ništa ozbiljno. Čuli smo se i sve je u redu, on je htio odmah večeras da ode iz bolnice, ali će ipak poslušati ljekare i prenoćiti, a sutra bi već trebalo da ga puste. On kaže da mu je dobro sada.


- U sadašnje vrijeme za minut ne znaš šta može čovjeku da se desi, ne smijem više ni telefon da otvorim da ne bih vidjela da je neko umro i slično... Užas. Ja sam dobro, ne volim ni da idem kod ljekara. Neka mi bude šta bude. Osjetim povremeno glavobolje zbog ovog vremena i to je to.


Podsjetimo, Dudić se prije nekoliko mjeseci nalazio u teškom zdravstvenom stanju, kada je smješten u Kliničko-bolnički centar Zvezdara usljed komplikacija zbog korone, a nakon što se izborio sa virusom, pjevač je priznao da je jedva izvukao živu glavu.

.

.

..

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.