x

zbog stajlinga

Odvratno, ja ću se ispovraćati sad: Ana Bekuta izvrijeđala takmičarke Zvezda Granda!

Navikli smo da u "Zvezdama Granda", razmjene mišljenja prerastaju u sukobe, ali dok su se ti požari do sada uspješno gasili, najava nove emisije ne obećava ovaj uspjeh.

Stajling dvije takmičarke izazvao je pravi revolt među članovima žirija, posebno među starom gardom, a najveću primjedbu imala je Ana Bekuta koja ovog puta nije birala riječi.

- Imam strahovitu primjedbu na vaše oblačenje. To je katastrofa na šta to liči. Degutantno, odvratno, ja ću se ispovraćati sad - odbrusila im je ona, sa čim se složila i Snežana.


- Nije u pitanju to što ste gole, nego što ste vulgarne - dodala je Sneža, dok je Bosanac poentirao kako nemaju više šta da skinu.

Sa druge strane, Ceca je otvorenog uma istakla kako je sve stvar ukusa i šta nekome prija da gleda, na šta je Saša Popović šaljivo doskočio da su mu spale naočare.


Mentori kandidatkinja, Đorđe David i Marija Šerifović kiptili su od bijesa zbog ovakvih komentara, te su žestoko uzvratili.

- Ana Bekuta, idi na dijetu i ti ćeš se onda ovako nositi. Ti ovo doživljavaš kao neku narodnjačku varijantu gdje svi treba da budu zakopčani do grla - drao se pjevač, dok je Đurišićka pokušava da mu skrene pažnju da ne vrijeđa kolege.


- Ne može da se kaže: "Ispovraćaću se"- držala je slovo Šerifovićeva, ali Bekuta se i dalje čvrsto držala svog stava.

- Može, jer je to jedini poriv koji ona izaziva u meni- jasna je bila Ana.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.