x

MISTERIOZNA PORUKA

Oglasio se Baka Prase! Prošao pakao zbog Kikine smrti, sada njenoj mami poručio jedno: Ono što sam pretpostavljao da je - jeste!

Kada je Kristina Kika Đukić pronađena mrtva u svom stanu, mnogo pažnje je dobio njen odnos sa Baka Prasetom, koga je javnost osuđivala zbog verbalnog nasilja koje je preko interneta vršio nad njom, neki su ga čak i direktno optuživali za njenu smrt.

Njena majka je nedavno objavila video u kome je kazala da sumnja da se njena kćerka ub.la, što tvrdi zvanična istraga, a onda su poslije tog snimka krenule da kuljaju teorije zavjere na internetu, gdje se ček pominje i krivica jedne od njenih drugarica u toj kobnoj noći.

Fanovi su pitali Bogdana Ilića šta ima da kaže na tu temu, a on je kratko odgovorio:


- Imam svoje mišljenje na tu temu, njena majka je objavila video i pokazala da ja kao što vidite nisam uzrok. Hvala joj na tome. Imam svoje mišljenje, teoriju vezanu za taj video, i ne samo teoriju, već i informacije, i onda sam povezao u glavi sve. Ono što sam pretpostavljao da je - je.

- Neću da kažem da znam, pa sutra da me privedu, nego imam svoju teoriju, rekao sam svoje mišljenje tada kada je bilo, i neću više da komentarišem - kaže Bogdan Ilić.


Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provjera utvrdilo da nema mjesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično djelo, u vezi sa okolnosti pod kojima je nastupila smrt Kristine Đukić, zvane Kika 8. decembra 2021. godine.

- Odluka je donijeta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom dr.gom MDMA i lijekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoub.stvo, kao i druge okolnosti i izvršene provjere - potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva za Kurir.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.