x

On je obrukao cijelu porodicu

Oglasio se Bebicin rođak: Tri autobusa je prokockao, ovo je istina o firmama kojima se hvali u rijalitiju!

Nenad Macanović Bebica u rijaliti "Zadruga 5" je ušao kao dečko Miljane Kulić koja je javnosti poznata već dugo po učešću u rijaliti programima. Miljana je Bebicu predstavila kao bogatog biznismena koji ima firmu i nekoliko stanova, a portal Pink.rs uspio je da dođe do rođaka Macanovića koji je želio da ostane anoniman, ali je otkrio šta njegova porodica misli o svemu, kao i da li stvarno ima firmu.

Šta vi kao porodica mislite na njegovu vezu sa Miljanom?

Koja veza? Koja veza sa onom dro.om? Otac i majka su mu fantastični ljudi, radio čovjek (otac) 20 godina u Rusiji... Da bi on(Nenad) to sve sada proćerdao... Ne mogu više da trpim to, ne mogu više da gledam onu ljigavštinu, onaj bezobrazluk, onu nepravdu, to me grize - rekao je rođak Nenada Macanovića.


Nenadov rođak je šokiran njegovim postupcima u rijalitiju, a najteže mu pada što više cijeni Miljaninu majku, nego svoju.

On traži da se njegova majka izvini Miljaninoj majci što ne govore sa njom. Da se izvinimo nekoj dro.i koju znamo četiri, pet godina. Njegova majka da se izvini njoj, to nema nikakvog smisla. Ne može njemu Miljanina Marija biti preča od njegove majke, ja to ne mogu da vjerujem - rekao je on.


Bebica, kako tvrdi naš izvor, ima veliku porodicu i sve njih je sramota ovoga što u rijalitiju radi, ali i prije toga je imao ekscese.

On ima četiri, pet sestara, četiri, pet braće od stričeva, od ujaka, da ne pričam... On je tri autobusa prokockao.


Tu svoju firmu je prokockao?

Ma kakva njegova firma, to je sve njegov otac stekao. Ovo je bruka i sramota.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.