x

optužbe

Oglasio se Miroslav Ilić nakon priče da je Mirjana krala: Njen bivši iznio šok detalje, a evo šta kaže pjevač na sve!

Bivša ljubavnica Mirjana Antonović u mladosti je bila fatalna za muškarce, a naročito muzičare. Jedan od njih je i bivši gitarista Zoran Pavlović, Srbin iz Amerike koji se svojevremeno zabavljao s njom.

Pavlović tvrdi da je Mirjana u zatvoru završila zbog toga što je krala skupocjene stvari s ljubavnikom, a ne, kako je ona opisala u svojoj knjizi, da joj je sve namješteno.

- Mira se poslije mene zabavljala s jednim Sašom, koji je veliki lopov. Zajedno su krali skupocjenu garderobu, satove u Švajcarskoj. Zapravo, kupovali su skupocjene stvari, ali tuđim karticama, dok ih nisu provalili. Jednom prilikom prodavcu je bilo sumnjivo što jedan par koji je do tada skromno kupovao odjednom troši preko limita.


- Pozvali su vlasnike i utvrdili da je ta kartica ukradena. Oboje su pali. Saša je dobio tri-četiri godine, a ona je bila tri-četiri mjeseca u samici. I eto, ona piše knjigu, u kojoj je napisala onako kako njoj odgovara. Išla je da krade, ne s pištoljima, nego kulturno. Pustili su je iz zatvora jer je njen muž platio kauciju milion dolara, inače ne bi izašla iz zatvora. Tada mu je obećala da će da bude dobra majka i da neće da ga vara. Međutim, čim je Saša izašao iz zatvora, opet se spanđala s njim i muž ju je zauvijek otkačio - završava on.


Sada se tim povodom oglasio i Miroslav Ilić.

"Nemam pojma, niti me zanima šta je ona radila", bio je jasan pjevač.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.