x

TUGA KOJA SLAMA SRCA

Oglasio se Nenad Periš, veoma je potresno: Njegove riječi tjeraju na suze, mnogo je teško!

Danas bi Matej Periš (27) iz Splita, koji je nastradao za doček Nove 2022. godine u Beogradu, proslavio svoj rođendan, a ovim povodom se oglasio njegov otac Nenad Periš.

Nenad, koji je te 2022. godine pet mjeseci tragao za svojim sinom koji se vodio kao nestao, sve dok njegovo tijelo nije pronađeno u Dunavu na Adi Huji u Beogradu, objavio je tužnu poruku posvećenu svom pokojnom sinu.


- Prije dvije godine na današnji dan bio sam kao i danas, večeras u ovoj dalekoj zemlji, pričali smo. Rekao si mi tada: "Volim te"… Danas, evo, na isti dan koji nisam ni mogao zamisliti da će doći, ja tebi kažem: "Fališ mi, do boli ,do boli ...". Danas, kada bi na tvojoj torti bilo 29 svijeća grlim te svom snagom. Zajedno smo kao i tada… Zajedno zauvijek - napisao je Nenad Periš na svom Fejsbuk profilu.


Ispod ove njegove objave nizali su se komentari podrške, utjehe i lijepih riječi za pokojnog Mateja.

- Matej, neka ti je srećan rođendan među anđelima u vječnom životu. Šaljem vam ljubav i puno snage, a Mateju mir u duši. Nije utjeha, ali nismo ga zaboravili. Uvijek je u našim srcima - samo su neke od poruka ispod objave Nenada Periša.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.