x

Oglasio se Ognjen Vranješ! Stanija i Subotićka na sva zvona bruje o paćeničkim porukama koje im je slao: Zanijemićete od njegovih riječi!

Broj poznatih žena s kojima je želio da bude ili je bio Ognjen Vranješ se povećao. Tom spisku dodate su Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić, koje su same otkrile da im je fudbaler slao poruke preko društvenih mreža i to dok je navodno bio s Jelenom Karleušom!

Starleta iz Kaluđerice, čim je ušla u "Zadrugu", prenijela je cimerkama informacije iz spoljnog svijeta. Ono što je svakako izazvalo najveću pažnju jeste navodna afera o kojoj se i danas priča, između Karleuše i Vranješa. Čim je Subotićka otkrila da je u pitanju bosanski fudbaler, koji je njoj pisao, Stanija je skočila kao oparena i rekla da se i njoj nabacivao.

"I meni je, majke mi. Pisao mi je na Instagramu", rekla je Stanija i do detalja objasnila šta joj je slao.


"Meni je Taša našla na Instagramu njegove poruke i to ne bi primijetila da mu nije profil verifikovan, ima onaj plavi znak. Tako je prepoznala da je javna ličnost. Lik mi je svašta pisao i to više puta. Napiše - Ćao, šta radiš, kako si", rekla je kroz smijeh.

Stanija kaže i da mu nije odgovorila i da je Vranješ ostao praznih ruku.

"Napisao mi je: 'E, bila si super na 'Farmi', ali šta ćeš tamo, ne treba ti to' i kao 'Treba da si ovdje, na estradi'. Ja sam ga kulirala, nikad mu ništa nisam odgovorila. Lik se dopisivao sam sa sobom", oduševljeno je rekla Stanija.


Aleksandra je tada otkrila da se njoj Vranješ javljao prošle godine, kada je navodno bio u vezi s Jelenom.

"Meni je isto pisao. Slao mi je smajliće, one što namiguju. Pisao mi je prošle godine, ljetos, kada sam bila u Crnoj Gori pa sam postavljala slike u kupaćem. I ovaj ovdje (David Dragojević) zna da mi je pisao, pokazala sam mu poruke", rekla je Subotićka.

Stanija je tada šokirana konstatovala da Vranješ nije birao s kim se dopisuje i da joj nije jasno šta je Karleuša vidjela u njemu.


"On je pisao svima, hladno je lik svakoj slao poruke. I ona da padne na njega. Nemam riječi", prokomentarisala je starleta.

Pozvali smo Ognjena Vranješa, koji se nasmijao na naše pitanje.

"Samo čekam da se oglasi i Miljana Kulić", rekao je Vranješ.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.