x

OMILJENA NASTAVNICA TRAGIČNO SKONČALA: Marijanino tijelo našli u žbunju u Dunavu!

Marijanino telo, zapleteno u žbunju u Dunavu kod Sremskih Karlovaca, pronađeno je u srijedu oko 16 časova skoro mjesec dana nakon što je nestala.

Žena čije je telo u sredu popodne pronađeno u Dunavu kod Sremskih Karlovaca jeste Marijana Grahovac (40),nastavnica likovnog vaspitanja iz Novog Sada, za kojom se traga od 23. februara ove godine – potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu Novog Sada.

Identitet žene utvrđen je obdukcijomu Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu i DNK analizom koju je naložilo novosadsko Više javno tužilaštvo. S obzirom na to da se tijelo nalazilo duže vrijeme u vodi i da je nađeno u fazi raspadanja, identitet nije bilo moguće utvrditi na drugi način.

Marijanino tijelo, zapleteno u žbunju u Dunavu kod Sremskih Karlovaca, u srijedu oko 16 časova, prvi je uočio jedan od ribara, i o stravičnom prizoru odmah obavijestio policiju.

Ona je pod još nerasvjetljenim okolnostima, prije tačno 28 dana, završila u Dunavu. Njen suprug Zoran Grahovac (45) je te noći pozvao policiju rekavši da je ona skočila u Dunav sa Mosta slobode. Ispričao je da su njih dvoje bili u kolima, zaustavljenim na otprilike polovini mosta. Ona je, navodno, izašla iz automobila i sunovratila se u rijeku.

Grahovac je, međutim, nekoliko sati kasnije uhapšen pod sumnjom da je počinio teško ubistvo. On je, kako saznajemo, tvrdio da su se u kolima na mostu on i supruga posađali, ali je negirao da ju je gurnuo sa mosta u Dunav.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.