x

bukti rat

On je džukela, neka gleda svoje dvorište, slao mi je poruke: Ljupka Stević oštro o Janjušu!

Na žurci u "Zadruzi" je pjevala Ljupka Stević. Osim što je napravila ludu atmosferu i zabavila zadrugare, ušla je i u jedan sukob - sa Markom Janjuševićem Janjušem. 

Janjuš ju je isprozivao:

"Ovdje su sve k...e i švalerke. J...m im ja majku. J..u se sa likom koji je oženjen, poslije im đavo kriv", rekao je bivši košarkaš koji je i sam prevario svoju suprugu sa starletom u prošloj "Zadruzi", a Ljupka je na to odgovorila:


"Janjuš je jedna džukela! Kad se desilo sve sa Simićem, na Instagramu mi je napisao: "Legendice moja, šta se to desilo?" Sad me javno pljuje! Neka gleda svoje dvorište. Očigledno je bijesan na mene jer je Maja Marinković vidjela šta sam uradila, pa se osilila i raskrinkala ga na društvenim mrežama. Džukela obična!", rekla je ona i dodala:


"Je...u mu mater kad izađe iz "Zadruge"! Ološ jedan bijedni! Ne bi me čudilo da on to ni ne misli, već da je to rekao da bi u rijalitiju bio u centru pažnje. Očigledno mu treba reklama. On nije ni m od muškarca kad tako vrijeđa ženu! Klošar", odbrusila mu je pjevačica.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.