x

On je moj m.kro! Šokantno priznanje: Dragana Mitar je kupljena, Edis gutao knedle pa sve rekao!

Zadrugari su tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" imali priliku da vide i strast Dragane Mitar i Edisa Fetića, nakon što su odlučili da stave tačku na njihovu aferu. Dok je trajao video materijal Dragana je sve vrijeme držala ruku preko lica, zbog sramote koju je osjetila u tom trenutku.

Ono što je svima zaparalo uši jeste to što je Fetić Dragani poručio da je ona "kupljena".

- Ne znam stvarno to se on šali i sprda se sa tom rečenicom, ja sam to prvi put čula od njega, on mi je m.kro, daleko bilo. Ja sam tu riječ čula od njega i on se sprda, ja sam riješila da sve okrenem na sprdnju, to sam vidjela od Janjuša i meni je to super. To moraš njega da pitaš šta to znači! Znam šta to znači napolju, ništa crno i nisam shvatila ozbiljno - rekla je Dragana.


- Mi smo se definitivno razišli, to su repovi koje vučemo dalje. Tara odmah spominje bijelo roblje, to kad je neko negativan on je negativan! Ja sam rekao da je kupljena emocijama i ljubavlju, to što nemamo budućnost, to je dovelo do toga da se rastavimo. Evo, ona opet ćuti, to je radila i napolju. Ona mora da kaže sve što joj smeta, pa makar i na njenu štetu. A ne da ćuti, ćuti, pa napravi sr.nje. Bog nam je dao razume i govor, da kažemo - dodao je Fetić.


Lepi Mića je potom ustao za crnim stolom i iznio svoje mišljenje, isticajući da riječ "kupovina" je olako shvaćena. Dragana je potom ustala i rekla da zna šta znači to, ali da ne želi da priča.

- Ja u njegovom pogledu i stisku znam šta i kako. To njegovo pokajanje nije iskreno Prošle godine je bilo oko te neke nepravde, to nikada ne može da se istjera do kraja - rekla je Dragana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.