x

NEOČEKIVAN POTEZ

On je moja žrtva: Jovana misica izbjegla da osudi Karića za uvrede koje joj je uputio, on svu krivicu svalio na nju!

Finalisti "Zadruge 4" odgovarali su na pitanja publike, a Jovana Ljubisavljević dobila je priliku dati odgovori na sljedeće:

- Pričaš da te Stefan toliko branio, da li si svjesna da te on upravo najviše napada, najgore riječi ti izgovarao, a onda ste oboje skakali na druge, i njima zamjerali. To radite u dogovoru da biste imali pokriće? - glasilo je pitanje.

- Malo je drugačije protumačeno. On je neko ko je dao posljednji atom snage da me odbrani. A da smo se svađali najviše, to jeste, jer prije njega sam imala ne tako neke žustre svađe - govorila je Jovana.


- On je moja žrtva, ja sam njega stalno stopirala kad je poželio da odustane od nas. Najviše me je povrijedilo sa njegove strane, jer mi znači najviše. Ja sam imala sa njim konflikt, njima to ne bi trebalo da bude toliko bitno. Sve prije njega mi je bilo zezanje - rekla je misica.

- Ja imam pravo kao njen dečko da je napadnem i komentarišem. Ja sam iznio svoje mišljenje, i bio sam najiskreniji - rekao je Karić.


- Ti si najveće napade doživjela time što te je on vrijeđao, pa je podstaklo ostale. Ovdje si napadana od strane nas za situaciju za koju te je prvi napadao tvoj momak. Da si na ovo pitanje odgovorila jasno, ti si krenula da odgovaraš na pitanje, tako da nema veze sa njim - rekla je Sandra.

- Rekla sam da je on najviše, jer ga volim - rekla je Jovana.


- Da li si je ti najviše uvrijedio? - pitala je Sandra Karića.

- Nisam! Ne, nisam! Nadica je svakog najviše uvrijedila! - odgovorio je Stefan.

- Nadica nikog ne vrijeđa, ono što ste međusobno rekli, ja ponovim. To je sve vaše, vaše riječi i djela - objasnila je Nadica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.