x

On ne gubi vrijeme: Sloba uhvaćen sa pjevačicom! (FOTO)

Paparaco Kurira uhvatio je Slobodana Radanovića i Ljupku Stević kako uživaju u zajedničkim trenucima.

Njih dvoje je  fotograf uslikao kako dolaze u streljanu na Partizanovom stadionu, a sudeći po fotografijama, mladi pjevači su prilično bliski.

Sloba se dovezao zajedno s pjevačicom skupocijenim automobilom, koji nisu odmah napustili, već su nekoliko minuta sjedili parkirani. Kad su konačno izašli iz kola, osvrtali su se da provjere da li ih je neko primijetio, a zatim su se smješkali jedno drugom, razmjenjivali nježne poglede i flertovali.


Fotografije: Kurir

Pjevač je iz gepeka izvadio opremu koja im je potrebna za streljanu, a onda su produžili unutra i duže vrijeme se zadržali.


Nakon što je raskrstio s bivšom ženom Kijom Kockar, pa i sa Lunom Đogani, s kojom je bio u "Zadruzi 1", Slobu su mediji povezivali s mnogim poznatim pjevačicama.


Pošto je snimio spot za pjesmu "Kocka" sa Anom Korać, mediji su ga odmah spojili s njom, ali i sa Rialdom. Sloba je demantovao glasine da je s njima imao s*ks. Međutim, sada svoje slobodno vrijeme provodi sa Stevićevom i očigledno je da mu prija, a ruku na srce, nisu baš djelovali samo kao prijatelji.





(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.