x

Ona je bolesna, htjela je da moje dijete pogine: Majka Miljane Kulić van sebe zbog Lunine izjave!

Majka Miljane Kulić, Marija za Telegraf je progovorila na temu koja je u subotu uveče napravila eksploziju u Zadruzi, kada je postavljeno pitanje Luni Đogani da prokomentariše rečenicu koju je izgovorila dok je trudna Miljana bila na kontroli u Nišu, pa je postavila pitanje kako bi Lunina majka Anabela Atijas reagovala kada bi Luni neko uputio kako ona kaže "bljuvotinu" od riječi.

- "Da Bog da se ne vratila" - je rečenica koju je Luna izgovorila kada se povela tema da je Miljana otišla na redovni mjesečni pregled kod svog doktora koju joj vodi trudnoću i koji će je za nešto manje od dva mjeseca i poroditi. Marija Kulić potrešena riječima koje su njenoj kćerki upućene, za Telegraf otvoreno govori, i kaže da zna na sta je zapravo Đoganijeva mislila.

- Luna je znala da Miljana ide u Niš kod ljekara na kontrolu. ona je znala da Miljana jednom mjesečno ide na kontrolu i da u bolnici ne može ništa loše da joj se desi. Rekla je bljuvotinu od riječi "Da Bog da se ne vratila" to znači da je aludirala na to bude neka saobraćajna nesreća da Miljana pogine i da se ne vrati - započela je Marija priču za Telegraf i dodala:


- Ja nisam gledala kada je to bilo prikazano, već sam čula kada su novinari postavili pitanje Luni tada sam i odgledala klip i mogu da ti kažem da sam se naježila kada sam čula šta je izgovorila. Ne mogu da zamislim da neko može da bude toliko zao, da toliko zlobe ima u sebi da nekom pomisli tako nešto, a da ne pominjem da je Miljana u sedmom mjesecu trudnoćem da svi jedva iščekujemo da iznese trudnoću do kraja, da se rodi bebica, da ona kaže da trudnica pogine. Nije ona rekla da pogine, ali na to je mislila. Ja ne mogu Lunu više da smislim, toliko mi je odvratna gledam je kao što je Miljana rekla: "Vidi na šta ličiš, kao Lepi Mića kad obuče haljinicu" - priča Marija i dodaje:


- Znaš šta je čudno tu. Luna i njena majka Anabela se ljute kad neko Lunu pomene, a šta bi njena majka rekla da je neko pomislio ili poželio onako nešto njenoj kćerki. Da ti kažem, šta možeš da očekuješ od ljudi koji se zajedno drogiraju sa djetetom. Ona je sama pričala da njena majka. očuh i ona puše travu da uspavaju ovu malu djevojčicu pa da onda gledaju u jednu tačku. Znači da su to ludaci i bolesnici, svi. Ona umjesto da sjedne da priča sa djetetom da je posavjetuje kako treba ona se sa djetetom drogira. Ne kažu džabe kakve su ti misli takav ti je život. Miki je urlao, psovao, gađao moju kćerku, pa mu nikada nisam tako nešto pomislila - rekla nam je Marija.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.